Ние сме БЛАГОСЛОВЕНИ………ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Всеки един от нас притежава колосален потенциал, дори да ви се струва на моменти, че не е така. Способни сме на всичко, само че никой още не ни го е казвал или просто не вярваме, когато го чуем. ПРИЕМЕТЕ за аксиома факта, че душата ви умее всичко, а после си позволете да се възползвате от това. Престанете да търсите истината в чужди източници, погледнете в себе си и там ще намерите отговорите на всички въпроси.
„Да погледнеш в себе си“ не е абстракция. Просто си задайте въпрос и имайте куража да си отговорите сам. Така, включвайки се към съответния сектор от пространството на варианти, можете да правите открития, да творите нови неща, да създавате шедьоври. Загърбете признатите авторитети – те са ползвали същия източник. СЕГА Е ДОШЪЛ ВАШИЯ РЕД. Единственото изискване е: за да се „настроите“ на нужния сектор, е необходимо да получите елементарни знания и навици в съответната област. А после само да се вслушате внимателно в гласа на сърцето си, което говори на езика на интуицията.
Всичко, което е обикновено, посредствено, е създадено от разума. Творенията на разума, както и самият разум, не са уникални. УНИКАЛНА Е ВАШАТА ДУША. Всеки един от нас притежава истинско съкровище. Всяко ваше гениално творение може да бъде само от душата ви. Нека разумът ви и позволи да го направи.
НИЕ СМЕ БЛАГОСЛОВЕНИ………….ЖИВЕЙТЕ ОТ СЪРЦЕ, БЪДЕТЕ ДУШАТА СИ!!!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.