Експериментът ритмология

Възможно ли е мислите ни да се материaлизират? Могат ли да бъдат лекувани хора от разстояние посредством силата на намерението? Може ли да се влияе положително върху действителността, вибрирайки на честотата на позитивните емоции?
На тези и много други въпроси в тази посока, се опитва да отговори науката ноетика, като обединява мъдростта на древните цивилизации и съвременните научни достижения, в частност квантовата физика.
Все повече хора в България се запознават и заживяват с принципите на „Законът за привличането”, посланията на филми като „Тайната” , „Какво си мислим, че знаем”,„Тайната на водата”, трудовете на автори като Джон Кехоу, Дийпак Чопра и т.н.

Може да се каже, че нашумялата книга „Експериментът с намерението” на Лин Мактагарт, представена от Дан Браун в „Изгубеният Символ”, подейства като зелена светлина за стартирането на „Експериментът Ритмология”.
Експериментът „Ритмология” е съставна част от едноименната програма, разработена от Институт за Съвременно Изкуство и Терапия „Libera”. На този експеримент се основава научна разработка на Libera за усилване на намерението и електромагнитните вълни, излъчвани от нас. „Експериментът Ритмология” е първият по рода си в България, а също така и не съществува информация за подобен аналог някъде другаде по света. Целта на експеримента е да бъдат анализирани резултатите от анкета, попълнена от най-малко 10 000 човека. Този специално подготвен въпросник съдържа 27 предварително записани ритмични модела, които имат различни вибрационни качества и характер, но са лишени от мелодия, стилистика и не предизвикват популярни асоциации.

Нашите очаквания са да открием специфични тенденции във възприемането на  разнообразните ритми и изграждане на асоциации за определени емоции и чувства, породени от тези вибрации. С презумцията, че както излъчваме, така и привличаме емоции, чувства и мисли, които влияят активно върху нашето поведение и респективно качеството на живот, се създава възможност – откриването на нов подход към опознаването и овладяването на емоциите, а също така и  усилването или намаляването на тяхното излъчване.
След достигане на бройката от 10 000 попълнени теста, ние внимателно ще анализираме резултатите и всеки един от вас ще получи подробна информация за експеримента на личния си имейл адрес. В същото това писмо, ще намерите и описание за следващия стадий на Експеримента Ритмология – колективно вибрационно усилване на намерението и конкретно положително влияние върху реален проблемен казус.
Вашата помощ ще бъде наистина безценна и несъмнено ще допринесе за еволюцията на съзнанието и по-доброто бъдеще!!!
Мартин Иванов
Институт за Съвременно Изкуство и Терапия ” Libera”
За да започнете Експеримента Ритмология, моля натиснете тук

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

3 Responses to Експериментът ритмология

  1. Hi there, I discovered your blog by the use of Google while searching for a similar subject, your site got here up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  2. cheap prom dress каза:

    Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  3. много интересно изследване!
    с удоволствие бих участвала и в следващи инициативи!

Коментари са забранени.